Jag har tagit en bloggpaus, och det syns. Men jag är back on track on någon vecka eller så. Först ska jag till Spanien. Lägg till på bloglovin så ser ni när/om jag uppdaterat!

Puss på er!


Hade en underbar dag idag. Allting är fint. Och puss!


HEJ HÄ! Illa där, väldigt illa!

Fick finbesök inatt av finaste J. Nu sitter hon i skolan och jag dricker morgonkaffe. Ska snart kila till tåget. Hoppas på att denna dagen bli bättre än gårdagen. Har ni planer?

Puss


Sitter i skolan nu. Har webdesign och fattar inte ett skit kan jag tala om för er. Hemsidan ska upp idag och jag måste typ börja om från början! Min hemsida är helt förstörd!

Hur som. Inte ätit något idag, och min mage skriker! Den har fått kaffe så det räcker tycker jag!

Imorgon åker jag till gbg.. Igen! Ska till tandläkaren på fredag.

Vad gör ni idag och hur har dagen gått?


Dagens
En halv banan
Ett äpple med kanel
Pepsi max

Jag är röksugen. Borde gå och köpa cigg. Måste gå och köpa cigg. Jag är i alla fall nöjd med dagen. Hungern kommer och det känns skönt. På torsdag morgon åker jag till göteborg och på fredag ska jag till tandläkarn.

Puss




Borde vara i skolan. Orkar inte. Känner mig halvt nere. Kasst! Borde gå till skolan, det borde göra mig på bättre humör, men liksom... Engelska? Jag orkar inte. Jag orkar inget. Vill mest ligga och sova och dö lite. Glädjeruset?..

Och hittills har maten gått bra idag. Ska gå och köpa cigg snart så har jag det gjort.
Vad har ni för planer idag?



OJ! Jag hade, helt ärligt talat, glömt av bloggen i mellan mina glädjerus! Funderar seriöst på att byta blogg. Göra en ny. Känner att det är för många som läser som jag faktiskt känner.

Hur som hellst så flyger dagarna förbi lite i mina glädjerus. Kan inte förstå hur jag kan vara så glad? Jag är sanslös! Måste skärpa mig. Men jag gillar mina glädjerus. De kan gärna få vara kvar hela livet.

Nu blir det skärpning med allt som stavas m-a-t! Inget onyttigt. Det orkar jag inte. Och nu ska jag promenera en massa igen! Rensar mitt huvud så skönt då.

Imorgon är det idrott, sen ska jag och en kompis till en skola och prata om våran skola eller något. Sen engelska. Sen lite plugg kanske, eller en promenad. Hms, måste nog sova. Det är måndag och klockan är snart två!

OCH FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING! :*


Ja, jag har inte uppdaterat så bra på sistonde. Ska bli ändring på det. Världens finaste kille, själva Zippit, beställde lite piller åt mig och en vän idag. Så hemskt fin kille!

Dagen har annars varit väldigt fin. Träffat B, fikat och promenerat en del. Jag älskar att vara med B, hon är det bästa i mitt liv faktiskt.

Imorgon blir det kanske lite party, vi får se. Nu ska jag träna lite till Runaway bride!

Puss!


Idag har jag:

  • solat
  • skirivit ett mail
  • hämtat mitt pass
  • gått runt på stan i timmar
  • ätit kinamat...
  • gått på stan lite till
  • köpt skor
  • varit hos min syster
  • ätit godis....
Japp. Jag har ångest. Jag är dum. Jag vill sova.
Godnatt


Min syster är fin. Jag älskar henne.

Jag vill ha stackar med efedrin i. ge mig? någon som vet vart man får tag i det till ett bra pris?


Jag vaknade typ halv fyra idag. På eftermiddagen alltså! Gud! Det är skönt att sova! Fast mamma hade lasange som jag var tvungen att äta, gav typ hälften av det hon lagt upp på tallriken till hunden, haha! Jag blev för mätt. Ska hem till min syster nu.  Ska gå dit så förbränner jag lite. Ska fråga henne sedan om hon vill ta en promenad. Jag saknar min syster rätt mycket när jag är i växjö faktiskt. Hon är fin hon.

Nu måste jag göra i ordning mig. Eller typ, föna håret och fixa det. Resten har jag redan gjort.
Hur har er dag gått?
Puss


ÅNNNNNNNNNNNNNNGEEEEEEEST!

Ibland orkar jag inte känna. Varför känner jag alltid så mycket?


Fått i mig mat idag. Känns skönt faktiskt. Men jag har kramp i magen, men vafan! Det hör inte hit. Nu har jag lite kraft i kroppen och det är skönt.

Uppenbarligen har en vän till mig hittat min blogg, men vafan, det gör mig inte så mycket, så länge hon inte sprider ut den. (Vilket jag hoppas du inte gör?) Jag fattar bara inte hur.. Det gör mig galen!


Gårdagen hos S var helt okej. Vi beställde hem pizza och åt två bitar var. Sen kom hennes granne ner och gav oss öl. Perfekt tänkte jag som ville supa bort allting. Efter en stund gick vi upp till honom och drack mer. (Gratisfylla ftw!) Kom på att att supa bort allting inte var någon bra lösning. Men då var det försent. Då hade jag redan druckit x antal öl och vodka. Så det var ju inte direkt lyckat. Jag tog mig i kragen och gick hem vi 1-2 typ. Kunde knappt gå och vinglade omkring som fan! När jag kom hem slängde jag av mig alla kläder och gick och la mig.

Kunde inte somna och hämtade papperskorgen till sängen. Efter en kvart spydde jag som en gris. Sedan somnade jag om. Bredvid mina spyor. Härligt.

Idag mår jag inte bra alls. Jag är hungrig, vill äta, orkar inte röra mig. Jag hatar bakisdagar! Jag hatar öl! Jag hatar allt!


Jag är väldigt opepp idag faktiskt. Ingen mat i mig än. Ska hem till S med M. Jag vill bara vara men Baby som är med E och F. De ska hem till F och se på film och sådär. Det är inte rättvist. E är min bästa vän i växjö, och hon är med Baby. Det är ju jag som fått mitt hjärta krossat, och hon hör inte ens av sig?

Jag är rätt besviken på människor idag.
RSS 2.0