Förlåt att jag inte uppdaterat! Har spenderat min tid med Baby. Vi ska ge allting en chans till..

Btw så går allt me maten åt helvete och imorgon måste jag äta för jag vill inte få snefylla. 2009 ska helt enkelt bli mitt år! Punkt slut!

Hur har det gått för er? Tell me! :D


PANIK! MIN VÅG ÄR I TUSEN SMÅ BITAR!


Sitter på tåget nu, det går först om.. en halvtimme. Jag kommer aldrig någonsin orka gå hem med mina väskor. Seriöst, har aldrig känt något tyngre i hela mitt liv! Tänker sitta på stationen tills någon kommer och möter mig. Och ingen mobil har jag heller. Fittdag!


Jag har panik över att inte ha någon mobil. Fan vad jag är dum!

Nu ska jag packa och se om jag kan hitta en mobil trots allt. Tror inte det. Har inte ens 400 kronor.. Fan med!

Hoppas för övrigt dagen går bra och att jag får träffa Baby ikväll. Det behövs! Jag vill bara vara med henne, prata och rea ut alltsammans. Jag går sönder utan henne.


Jag är ett jävla känslovrak! Jag orkar inte!

Gick och pratade med Baby i telefon. Eller bråkade gjorde vi. Hon gör mig så arg, besviken och ledsen och det blev för mycket så jag slängde mobilen rätt i asfalten. Nu är den heeeeeelt sönder. Lyckat malin. Och inga pengar har du heller!

update: och nej, det är inte mina ben på bilden. bara ren och skör thinspo. mina ben är typ 10 gånger så stora.


Anonym, ja jag är gay. Hur så?


Och förresten så tror jag det är väldigt slut mellan mig och Baby....


Jag fattar inte varför jag alltid svimmar i duschen när jag fastar. Svimmar så sällan annars men i duschen svimmar jag alltid! Det är fan läskigt :(

Nåväl. Gått ner över ett kilo sen igår. Det känns bra! I'm back on track! Har precis slängt lite mat i en påse och gjort så det såg ut som om jag ätit. Ska ringa solariet och boka soltid nu och sedan ska jag ta på mig och gå på stan (inte för att det borde vara öppet men man kan alltid åka in för att gå) och kanske ta en kaffe på espresso house. Det sistnämnda vore gott men vi får se..

Vad gör ni idag?


Jag har gått ner. Underbart! Jag känner peppen. Nu ska jag sova. Imorgon blir det sola x2 och ut på stan och slippa undan maten.

PUSS PÅ ER


Kände att det var dags att blogga nu. Vaknade vid ett alltså försov jag mig. Gick ner och solade sedan stack jag ut på stan i 10 cm klack. Efter några timmar är jag helt slut i kroppen! Träffade V och umgicks lite med henne, sedan träffade jag S och A och gick runt lite. Sedan gick jag hem. Mamma har pizza i ugnen, men jag ska inte ha. Funderar på att ta en bit och slänga, så hon blir nöjd. Dessutom kom hon in med glass men no way!

Känner att jag börjar få tillbaks kontrollen. Jag måste få tillbaks den. 2009 ska inte börja smutsigt! Får inte.

Och jag är arg och besviken på Baby.. Hon åker till stockholm imorgon. Jag fattar ingenting, orkar inte. Jag behöver ju henne. Behöver hennes närhet. Annars kommer vårt förhållande gå i bitar. Gud! Jag vill inte! Så arg på henne. Om hon inte stannar hemma så vet jag hur det blir. Det är hennes eget fel. Hon vet att jag behöver henne. Kan hon inte bara lyssna på mig för en gångs skull?



Jag vill bara hem hem hem. Och jag vill träffa min baby. Jag måste få känna hennes närhet. Utan den dör jag, blir nervös, orolig och vet inte hur eller vad jag känner. Jag vill bara hem och få struktur på mitt liv.

Jag måste sova nu. Klockan är tjugo i fyra och jag ska upp vid 10, duscha, göra i ordning mig, sola och sedan åka in till stan. Gah! Jag orkar inte.

Men puss på er och hoppas ni sover fint nu vid denna tid!


Jag hatar mig själv.
Och det är nog allt jag behöver säga.

JAG VILL ÅKA HEM TILL MITT TOMMA KYLSKÅP!


Tre kulor klass, 1 msk vispad grädde, ett pepparkakshjärta och massa kanel. Nu tänker jag inte äta mer. Men laga mat, det ska jag! Sen "äter" jag på mitt rum. Haha!


Efter en lång konversation på msn (jag har svårt för att prata om mina känslor och tankar, skriva är bäst!) blev allting lite bättre. Vi ger det några veckor, är det åt helvete då med så var det liksom.. Ment to be.


And my heart's broken one more time...
RSS 2.0